Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Безалкогольні напої

    Напій морквяно-апельсиновий
    Склад:
       250г води;
       30г цукру;
       1 апельсин;
       1 морква.

    Приготування:
       Воду закип'ятити з цукром, додати апельсинову цедру, нарізану шматочками, і настояти. Моркву потерти на дрібній терці, додати до настою. Рідину перецідити через марцю, відтиснути. З апельсина вичавити сік і додати до напою.

    Секрет:
       Апельсинова цедра має тільки настоятись у гарячій воді, її не можна ні в якому разі кип'ятити, бо дістане гіркий смак.
    Категорія: Безалкогольні напої | Додав: slav4uk (27.08.2010)
    Переглядів: 1251 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: