Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Цікаві статті

    Які яйця корисніші - коричневі чи білі?

       Міф про те, що в коричневих яйцях менше холестерину, можливо, виник у той час, коли коричнева їжа (коричневий рис, суцільно зернові макарони) стала асоціюватися зі здоров"ям. Між коричневими й білими яйцями немає жодної різниці. Їх просто несуть кури різних порід.

    Декілька порад:

    1) Яйця з надтріснутою шкарлупою не витечуть при варінні, якщо воду добре підсолодити.

    2) Якщо ви використовуєте лише білки яєць, то жовтки можна покласти у воду, тоді вони довще збережуться.

    3) Можна також простромити яйце з двох боків, білок витече, а жовток залишиться у середині.


    Категорія: Цікаві статті | Додав: slav4uk (01.08.2010)
    Переглядів: 1040 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: