Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Булочки Крем де паризєн

    Інгредієнти:

    Для тіста (16 булочок):
    борошно:3-стак;
    молоко:150-мл;
    цукор:4-ст.л;
    яйця:1-шт;
    вода:50-мл;
    вершкове масло:40-г;
    дріжджі:20-г;
    цедра лимона:1-ч.л;
    сіль:0,3-ч.л;
    ванілін

    Для крема:
    молоко:350-мл;
    цукор:4-ст.л;
    крохмаль:2-ст.л;
    жовтки:2-шт;
    вершкове масло:40-г;
    лимонний сік:1-ст.л;
    цедра лимона:1-ч.л;
    ванілін

    Для булочок:
    жовтки для змащування;
    цукрова пудра для посипання

    Спосіб приготування:

    1. Для тіста дріжджі ровести в теплій воді. Змішати борошно, сіль, ванілін і цукор. Яйця збити виделкою і зєднати з молоком.
    2. В сухі інгредієнти поступово ввести розведені дріжджі і збите яйце. Замісити тісто, додати розтоплене вершкове масло та терту цедру.
    3. Вимісити тісто, перекласти в миску, накрити рушником та поставити в тепле місце на пів години.
    4. Підійшовше тісто обмяти, розділити на 16 частин.
    5. Кожну частину розкачати овалом, довжиною в 15 см.
    6. На краєчок покласти крем.
    7. Закрити його тістом і зєднати краєчка.
    8. Іншу частину тіста розрізати на 18 полосочок.
    9. Обвернути їх навколо булочки. Те ж саме проробити з рештою тіста і крему. Булочки покласти на деко, змащене рослинною олією.
    10. Змазати жовтком, поставити в тепло на 30 хв.
    11. Випікати при 160-180 градусів 15-20 хвилин. Вистигші булочки посипати цукровою пудрою.
    12. Крем: крохмаль розвести в молоці, додати жовтки, цукор, ванілін, терту цедру лимона та поставити на невеликий вогонь. Варити до загустіння, постійно помішуючи. Остудити. Додати вершкове масло, сік лимона і збити.

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 636 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: