Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Булочки з яблуками

    Інгредієнти:

    дріжджі:50-г (або 1 ст.л. сухих)
    сироватка:1-стак
    цукор:4-ст.л + в кожну булочку по 1 ч.л.
    маргарин:50-г

    яйця:2-шт
    борошно:4-стак (можливо трохи більше)
    яблука:4-шт

    Спосіб приготування:

    Половину сироватки (теплу) розвести з одною столовоюложкою цукру та дріжджами. Зачекати, поки підійдуть (15 хвилин).
    Маргарин витягнути з холодильника, почкати, поки стане м'ягеньким та змішати його з яйцями, борошном, рештою сироватки та рештою цукру. Замісити тісто і залишити його на 40 хвилин, щоб підійшло.
    За цей час готуємо начинку - чистимо яблука від шкірки та серцевинки. Тремо їх на крупній тертці.
    Розкочуємо наше тісто в пласт та вирізаємо трикутнички. На кожен трикутничок кладемо трохи яблук, насипаємо одну чайну ложку цукру та скручуємо в довгу трубочку. Потім обертаємо нашу трубочку навколо свої осі так, щоб в нас утворився рулетик. Таким чином робимо решту булочок.
    Чекаємо, поки трохи підійдуть. Змазуємо зверху кожну булочку яйцем та викладаємо на змащене маслом деко.
    Випікаємо протягом 15-20 хвилин в розігрітій духовці при 180-200 градусах. Смачного!


     

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 927 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0