Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Булочки з родзинками

    Інгредієнти:

    дріжджі:50-г;
    маргарин:50-г;
    цукор:3-ст.л;
    кипячене молоко:1-стак;
    яйця:2-шт;
    борошно:500-г;
    родзинки:0,75-стак;
    горіхи:0,5-стак;
    ванільний цукор в пачці:1-шт
    Спосіб приготування:

    1. Дріжджі розвести в 1 ст.л. цукру, 1ст.л. борошна та стакані теплохо молока та постаивти підходити.
    2. Яйця розтерти з рештою цукру. Дадати ванільний цукор та маргарин.
    3. Це влити в борошно.
    4. Влити дріжджі і замісити тісто. Поставити підходити.
    5. Розкачати в шар, товщиною в 5-7 мм, посипати цукром, родзинками і горіхами. Завернути як рулет і порізати на шматочки широною в пять см.
    6. Одну частину защипати і поставити цією частинкою донизу булочки на деко, змазане маслом. Залишити на деякий час, щоб піідйшли.
    7. Випікати про 180 градусах 25-30 хвилин. Готові булочки посипати цукровою пудрою.

    Після будьякої, навіть найсмачнішої вечері, залишається гора брудного посуду і так не хочеться мучити себе її миттям, коли можна відпочити з родиною На допомогу вам прийдутьпосудомоечные машины, які відмінно справляться з роботою за короткі строки. Ви зможете більше часу приділяти собі, аніж витрачати його на умивальник та засіб для миття посуду. Готуйте смачно та відпочивайте гарно!

    Смачного!

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 638 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0