Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
Десерт "Вікторина"
Склад: 120г кунжуту; 90г. маргарину; 20г. молока; 20г. глюкози; 70г. цукру; 38г. збитих вершків; 25г. ківі; 25г. дині; 15г. варення; 0.2г. цукрової пудри.
Приготування: Для приготування кунжутних трубочок необхідно маргарин, кунжут (попередньо підсушений), молоко, цурок уварити протягом 20 хв. на маленькому вогні. Дати масі охолонути і додати глюкозу, а потім суміш викласти у форму. Пласт пекти в духовці 15-20 хв. при температурі 170-180 градусів. Дати охолонути, нарізати пласт квадратами, квадрати згорнути на відповідну форму, охолоджену у воді, щоб при скручуванні утворилася трубочка. Форму вийняти. Очищені ківі та диню нарізати кубиками. Один із отворів трубочки заповнити збитими вершками, а у протилежний отвір вкласти спочатку шар ківі, а потім шар дині. Закрити отвір вершками. Трубочки викласти на тарілку, прикрасити шматочками фруктів, варенням м'ятою, посипати цукровою пудрою.
|
Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.01.2013)
|
Переглядів: 740
| Рейтинг: 0.0/0 |
|