Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Десерт "Вікторина"
    Склад:
    120г кунжуту;
    90г. маргарину;
    20г. молока;
    20г. глюкози;
    70г. цукру;
    38г. збитих вершків;
    25г. ківі;
    25г. дині;
    15г. варення;
    0.2г. цукрової пудри.

    Приготування:
       Для приготування кунжутних трубочок необхідно маргарин, кунжут (попередньо  підсушений), молоко, цурок уварити протягом 20 хв. на маленькому вогні. Дати масі охолонути і додати глюкозу, а потім суміш викласти у форму. Пласт пекти в духовці 15-20 хв. при температурі 170-180 градусів. Дати охолонути, нарізати пласт квадратами, квадрати згорнути на відповідну форму, охолоджену у воді, щоб при скручуванні утворилася трубочка. Форму вийняти.
       Очищені ківі та диню нарізати кубиками. Один із отворів трубочки заповнити збитими вершками, а у протилежний отвір вкласти спочатку шар ківі, а потім шар дині. Закрити отвір вершками. Трубочки викласти на тарілку, прикрасити шматочками фруктів, варенням м'ятою, посипати цукровою пудрою.
    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.01.2013)
    Переглядів: 740 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: