Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Дріжджове тісто для піци

    Інгредієнти:

    3 склянки борошна
    2 столові ложки оливкової олії
    2 чайні ложки солі

    1,5 чайні ложки сухих активних дріжджів
    1 склянку теплої води
    за бажанням в тісто можна додати різні прянощі і трави

    Спосіб приготування:

    1. Налийте теплу воду в миску і покладіть дріжджі. Акуратно перемішайте і дайте суміші постояти протягом 5 хвилин.
    2. Після цього додайте оливкову олію, сіль і борошно.
    3. Повільно замісіть тісто за допомогою міксера або змішувача, поки всі інгредієнти повністю не об'єднаються. Це займе у вас приблизно 5 хвилин.
    4. Накрийте миску рушником і поставте її в тепле місце. Почекайте близько години, поки дріжджове тісто не збільшиться в два рази.
    5. Тепер дістаньте тісто з миски і добре замісить його руками, надайте форму кулі.
    6. Після цього накрийте отриманий шар тіста рушником або поліетиленовою плівкою і залиште на 20-30 хвилин. Готово! Можна заморожувати або одразу використовувати!

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 566 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0