Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Готуємо дріжджове тісто
       Налити у каструлю 2 склянки молока й підігріти його так, щоб було не гарячим а теплим.
       У теплому молоці розчинити дріжджі. У молоко з дріжджіми додати цукор, сіль, 2 яйця, 3 столові ложки оліїї та все ретельно розмішати.
       Утворену суміш вилити у миску з борошном і добре вимішати дерев"яною ложкою чи лопаткою. Накрити миску чистим рушником і поставити у тепле місце. Через 2 години тісто підійде. Як слід вимішати його і знову поставити у тепле місце. Коли тісто підійде вдруге, можна робити пироги, пиріжки, ватрушки.
       Якщо тісто замішують за всіма правилами, то воно відходить через 2,5-3 год. Пропорцій потрібно дотримуватися точно: на 1 кг борошна - 2 склянки молока, 1/3 пачка дріжджів, 2 яйця, 3 столових ложки олії або топленого жиру, 1 столову ложку цукру та 1 чайну ложку солі.
    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (01.08.2010)
    Переглядів: 972 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: