Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Яблучно-брусничний крамбль

    Інгредієнти:

    На 4-6 порцій:
    Для крамблю:
    • 50 г пшеничного борошна;
    • 50 г масла;
    • 50 г цукру;
    • 20 г мигдалю;
    • 20 г хлібців.
    Для начинки:
    • 4 яблука;
    • 1 ½ чашки брусниці;
    • 1 чашка чорного цукру ;
    • 1 ч.л. крохмалю.

    Спосіб приготування:

    1. Очистити яблука від шкірки і видалити насіння. Нарізати кубиками.
    2. Змішати яблука, брусницю, чорний цукор і крохмаль.
    3. Розділити суміш на дві порції в каструльки і випікати при 175º C. Час приготування - 45 хвилин або до того моменту, коли яблука підсохнуть.
    4. Готуємо крамбль. Порізати кубиками охолоджене масло. Змішати всі інгредієнти в розсипчасту суміш. Випікати при 170 ºC до появи золотисто-коричневого кольору.
    5. Викласти в порційні склянки начинку, зверху – крабмль. Посипати випічку крихтою. Подавати зі збитими вершками.

     

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 572 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: