Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Кокосовий пляцок

    Склад:

    Тісто:

    1 яйце
    50 г маргарину
    1 ст. цукру
    1 ст. теплого молока + 1 ст. л. амоняка
    Замісити м'яке тісто і розділити на 6 коржів.

    Крем:

    4 ст молока + 1 ст. цукру + 1 яйце - перемішати та довести до кипіння.3 ст. л. муки + 3 ст. л. крохмалю + 0,5 ст. молока - перемішати та влити тонкою струйкою в кипляче молоко.Крем трохи поварити до густоти, постійно помішуючи.

    Приготування:

    Додати кокосову стружку в гарячий крем, а коли вистине, 400 г вершкового масла. Збити. Перемастити коржі.





    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (19.03.2011)
    Переглядів: 1649 | Рейтинг: 3.0/1
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: