Інгредієнти:
Коричневий корж:
6 жовтків
6 ст. л. цукру
1 п. порошку до печива
3-4 ст. л. борошна (з гіркою)
3 ст. л. какао
6 збитих білків
7 ст. л. мінеральної води
100 г олії
Сир:
200 г масла збити з
200 г пудри
1 кг перемеленого сира
лимон, ваніль
Желе:
800 г води "Фанта"
2 пудинги
3 ст. л. цукру
Жовтки збити з цукром, додати борошно, порошок до печива, какао. Додати збиті білки і по ложці додавати мінеральну воду, весь час збиваючи. В кінці додати олію. також збиваючи.Пекти корж на пергаменті.
Сирна маса. Все добре збити. Від себе додала 1 пачку лимонного желе, розведеного в 100 грамах води.
Желе варити поки не загусне. Коли підстигне викласти на сир. (Пильнувати,щоб не перестигло,буде важко виложити на сир)
Так мало би бути в оригіналі, я верх заливаю 3 пачками готового желе, зменшуючи наполовину вказану кількість води.

|