Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    "Мелінда"

    Інгредієнти:
    Коричневий корж:
    6 жовтків
    6 ст. л. цукру
    1 п. порошку до печива
    3-4 ст. л. борошна (з гіркою)
    3 ст. л. какао
    6 збитих білків
    7 ст. л. мінеральної води
    100 г олії

    Сир:
    200 г масла збити з
    200 г пудри
    1 кг перемеленого сира
    лимон, ваніль

    Желе:
    800 г води "Фанта"
    2 пудинги
    3 ст. л. цукру

    Жовтки збити з цукром, додати борошно, порошок до печива, какао. Додати збиті білки і по ложці додавати мінеральну воду, весь час збиваючи. В кінці додати олію. також збиваючи.Пекти корж на пергаменті.

    Сирна маса. Все добре збити. Від себе додала 1 пачку лимонного желе, розведеного в 100 грамах води.

    Желе варити поки не загусне. Коли підстигне викласти на сир. (Пильнувати,щоб не перестигло,буде важко виложити на сир)
    Так мало би бути в оригіналі, я верх заливаю 3 пачками готового желе, зменшуючи наполовину вказану кількість води.

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 634 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0