Склад: 1 літр молока 100 грам масла 2 стакани цукру 1 чайна ложка крохмалю 5 жовтків фрукти для прикрашання
Приготування: Молоко налити в каструлю і поставити на вогонь, одразу ж добавити масло. Довести до кипіння. Поки молоки закипає, змішати цукор і крохмаль, добавити жовтки і розтерти до однорідної маси. Добавити трошки молока і розмішати. Суміш має нагадувати консистенцію сметани. В закипівше молоко поступово вливати суміш, постійно помішувати. Коли суміш знову закипить, зняти з вогню, поставити в холодну воду і продовжувати мішати, поки суміш стане теплою. Розлити по формочках і поставити застигати. Коли застигне прикрасити фруктами за своїм смаком.
|