Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Налисники з бананами

    Налисники:

    125 гр. муки
    15 гр. цукру
    щіпка солі
    2 яйця
    325 мл. молока
    100 мл. сметани жирної 21%
    декілька крапель ванільної есенції
    олія для смаження
    Начинка:

    3 ст. лож. цукру
    6 ст. лож гарячої води
    5 бананів
    Цукор висипати на розігріту суху сковорідку. Коли він розтопиться і стане темно- золотого кольору, тоді поступово влити воду (гарячу), по ложці. Весь час помішувати. І відразу ж викласти в сковорідку порізані банани,не перестаючи при цьому помішувати. Все це повинно робитись на середньому вогні. Тушити масу, поки банани не змягкнуть. Якщо цукор швидко зкармелізується в тверді грудки, то можна ще додавати воду і помішувати,Ю щоб грудки розійшлись.

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 922 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0