Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Оладки з чорницями

    Інгредієнти:

    200 г борошна
    1 ч. л розпушувача
    1 яйце
    300 мл молока
    50 г масла
    150 г чорниць (свіжих або заморожених)
    сіль


    Спосіб приготування:

    Змішуємо борошно, розпушувач та сіль у великій мисці.
    Збиваємо яйце з молоком, виливаємо до борошна та замішуємо тісто.
    Додаємо розтоплене масло, акуратно додаємо половину чорниць. Все дуже добре перемішуємо.
    Викладаємо на розігріту сковорідку по столовій ложці тіста. Обсмажуємо на середньому вогні близько 2-3 хвилин з одного та з другого боку.
    Перед подачею на стіл посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 891 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0