Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Печиво Цьомчики

    Інгредієнти:

    Для тіста:
    жовтки:3-шт;
    маргарин:250-г;
    сметана:100-г;
    оцет:1-ст.л;
    сода:1-ч.л;
    борошно:2,5-стак;
    Для начинки:
    білки:3-шт;
    цукор:1-стак

    Спосіб приготування:

    1. Замісити тісто з перелічених продуктів. Розділити на 7-8 кульок. Скласти в посудину та поставити на пів години в морозильну камеру.
    2. Приготувати начинку. Збити білки, щоб малювали, тобто після міксера слід не розпливався. Додати цукор і збити на пухку масу, котра б при перевертанні посуду не їхала.
    3. Кульки тоненько розкачувати та розрізати на квадратики 5 на 5 см чи трохи більші.
    4. В серединку кожного квадратику викласти чайною ложкою начинку. Звести краї та зєднати конвертиком.
    5. Випікати в духовці при температурі 150 градусів протягом 50 хвилин. Печиво повинно піднятись та зарумянитись.

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 1569 | Рейтинг: 2.0/2
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: