Склад:
Тісто:
50 г дріжджів
1 скл. теплого молока 6 ст.л. цукру 1 яйце 3 ст.л. топленого масла 2-3 ст.л. води щипка солі
500-600 г борошна
Приготування: Дріжджі розтерти з 3 ст.л.цукру і 3 ст.л.борошна. Долити тепле (не гаряче) молоко, розмішати і залишити в теплі на 30 хв., щоб підійшло.Додати решту інгрідієнтів і замісити нетуге тісто. Залишити в теплі ще на 1 год.Форму (25 на 35 см) змастити олією, тісто злегка вимісити , розкачати і викласти в форму. Відставити. Тим часом готуємо штрейзель:
2 ст.л. цукру 2 ст.л. масла 4 ст.л. борошна Розтерти виделкою на крихту.На тісто викласти 2 скл. вишень (в мене заморожені) і посипати штрейзелем.
Випікати при 180*С приблизно 1 год.
|