Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Пиріжки з фруктами Пляжні


    Інгредієнти:

    Для тіста:
    - 50 г свіжих дріжджів;
    - 1 / 3 склянки теплої води ;
    - 75 г цукру ;
    - 3 яйця ;
    - Півпачки маргарину ( 125г ) ;
    - ¼ склянки соняшникової олії;
    - Приблизно 3 склянки борошна.
    Для начинки:
    Побільше різних літніх фруктів: персики, сливи, нектарини, вишні, абрикоси (яблуко та грушу цього разу не беремо)

    Спосіб приготування:

    1. Всі фрукти миємо, обсушуємо на рушничку і нарізаємо часточками або шматочками. Кісточки дістаємо.
    2. Замішуємо здобне дріжджове тісто. Свіжі дріжджі розкришити в миску руками, розтерти з невеликою кількістю цукру (1 - 1,5 столових ложки). Коли дріжджі розтануть, додайте трішки води або молока - обов'язково теплої (не гарячої і не холодної). Потім всипте трохи борошна і перемішайте, щоб не було грудочок. Вийде трохи негустого тіста - опара. Так як дріжджі обожнюють тепло, ставимо миску з опару в ємність з теплою водою і накриваємо чистим рушником. Поки опара підходить, збиваємо яйця і решту цукру за допомогою міксера. Маргарин або масло розтоплюємо до рідкого стану в мікрохвильовці або на маленькому вогні на плиті. Хвилин 10 - 15, і ось опара підійшла. Змішуємо разом опару, збиті яйця і розтоплений маргарин (він повинен бути не гарячим а тепленьким). Додаємо соняшникову олію, перемішуємо і починаємо поступово всипати борошно. Замісивши тісто, знову накриваємо його і ставимо в тепле місце хвилин на 15.
    3. Формуємо з тіста коржі товщиною приблизно 0,5 см, з двох сторін яких робимо надрізи ножиком. На середину посипаємо трохи крохмалю (він вбере фруктовий сік, щоб пиріжки не вийшли «сируватими» всередині) і накладаємо фрукти. Загортаємо краєчка пиріжка так , щоб серединка з фруктами залишилася відкритою.
    4. Викладаємо пиріжки рядами на деко, змащене маслом, і ставимо в теплу духовку.
    5. Випікаємо близько півгодини на середньому вогнику (приблизно 180 -200С). Якщо пиріжки підійшли, вже не м'які, а на них схопилася скоринка - значить, можна змастити випічку яйцем, щоб вони стали рум'яними та блискучими. Змащуємо пиріжки збитим яйцем спеціальною м'якою щіточкою. Після цього додаємо вогню і ставимо в духовку ще на 5-7 хвилин, поки не зарум'яняться.

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 742 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: