Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Пиріжки з яблуками та малиновим варенням

    Інгредієнти:

    Для тіста:
    200 мл води
    25 г дріжджів
    50 г цукру
    50 г вершкового масла
    1 яйце ( +1 яйце змастити поверхню )
    500 г борошна
    сіль
    Для начинки:
    400 г яблук
    цукор
    малинове варення

    Спосіб приготування:

    1. Ставимо опару. Для цього в 2 / 3 частини підігрітої води покласти трохи цукру, дріжджі, сіль і частину борошна, все перемішати ( консистенція повинна вийти як в густої сметани) . Поставити в тепле місце для бродіння.
    2. Коли опара підніметься й на всій поверхні з'являться бульбашки, що лускають - вона готова.
    3. Вершкове масло розтопити на водяній бані.
    4. У воді, що залишилася, розчинити сіль, цукор, додати яйце і розтоплене вершкове масло, ввести опару, всипати борошно і замісити тісто. Поставити в тепле місце на 2 години (не забуваємо обминати).
    5. отове тісто розділити на кульки, дати постояти 5-7 хвилин.
    6. З кульок тіста зробити коржі, на середину викласти яблука, посипати цукром, а зверху - малинове варення. Краєчка коржика з'єднати і щільно притиснути, надати пиріжку форму.
    7. Укласти пиріжки на деко швом вниз, залишити постояти 10 хвилин. Потім змастити поверхню яйцем і випікати при температурі 240 градусів 10 хвилин.

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 700 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: