Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Пляцок "Різдвяна ніч"

    Інгредієнти:
    Форма-20-30

    Коричневі коржі:
    6 жовтків
    1 скл. цукру
    1 п. маргарину
    3 ст. л. какао
    1 ч. л. соди з оцтом
    1,5 скл. борошна

    Коржі-бізе:
    6 білків
    1,5 скл. цукру
    1 скл. різаних горіхів

    Крем:
    0,5 кг масла
    1 бан. вареного згущеного молока

    На коричневі коржі:
    Збити жовтки з цукром, додати розтоплений маргарин, какао, соду з оцтом, борошно. Тісто розтирати ложкою. Спекти три коржі.

    На один корж-бізе:
    Збити 3 білки і неповну склянку цукру на піну,
    додати 0,5 скл. різаних горіхів.
    Сушити 1,5 -2 год.
    Другий корж спекти так само.

    Крем: масло збити зі згущонкою.
    Перемастити коржі.
    Дуже смачний пляцок.
    Джерело: Рецепт взято із сайту "Смачна хата"

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 4018 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0