Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Просте пісочне печиво з горішками

    Інгредієнти:

    горіи:140-г;
    вершкове масло:300-г;
    борошно:350-г;
    цукор:60-г;
    дрібка солі;
    цукрова пудра або шоколадна помадка в пакетику

    Спосіб приготування:

    Духовку попередньо розігріти до 180 С. Збити масло з цукром. Додати в масло з цукром просіяне борошно з дрібкою солі і подрібнені в блендері горіхи. Застелити деко папером для випічки і змастити папір маслом (або посипати борошном). Сформувати з тіста невеликі коржики (діаметром приблизно 5см), укласти їх на деко і випікати 20 хвилин. Готове печиво змазати галзурю або присипати цккровою пдурою. І пригощати всю родину!

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 661 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0