Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Шоколадні коржі для торту

    Інгредієнти:

    2 яйця ;
    200 г цукру ;
    150 г маргарину ;
    300 г борошна;
    50 г какао -порошку ;
    1 чайна ложка харчової соди;
    1 чайна ложка розпушувача ;
    1 склянку молока ;
    1 столова ложка оцту.


    Спосіб приготування:

    1. З'єднуємо борошно, какао, соду і розпушувач.
    2. Окремо збиваємо розм'якшений маргарин з цукром.
    3. Додаємо по одному яйця і ще збиваємо.
    4. У склянку теплого молока вливаємо ложку оцту і залишаємо на пару хвилин - молоко стає пахтою .
    5. Тепер змішуємо суху суміш (з борошном і какао) і яєчно-масляну, перемішуємо.
    6. Додаємо пахту і ще перемішуємо.
    7. Застеляємо роз'ємну форму кондитерським пергаментом, трохи змащуємо папір і бортики форми рослинною олією і виливаємо у форму тісто. Вологою ложкою розрівнюємо. Посередині можна зробити ложкою виїмку, щоб корж вийшов рівним.
    8. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо на вогні трохи більше середнього ( 200 -220С ) хвилин 10, потім дивимося - як піднімається. Якщо занадто стрімко, залишаючись при цьому сирим всередині - зовсім трішки зменшуємо вогник, якщо навпаки, повільно підходить - додаємо.
    9. Всього випікаємо півгодини, пробуючи на готовність дерев'яною паличкою. Якщо вона суха - корж випікся .
    10. Дістаємо форму з духовки. Нехай корж трохи охолоне, потім підрізаємо ножиком краєчка і акуратно видобуваємо його з форми, знімаємо папір з денця і викладаємо на блюдо.
    11. Коли корж охолоне повністю, можна розрізати його широким гострим ножем на стільки частин, скільки потрібно.

     

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 649 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: