Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Сирні палички


    Інградієнти:

    Грюер (швейцарський сир) 150 г
    Вершкове масло 80 г
    Борошно пшеничне 150 г
    Молоко коров'яче 100 мл
    Розпушувач тіста 3 г

    Спосіб приготування:

    Натріть сир на крупній тертці. Сорт сиру можна змінювати, але пам'ятайте, що від нього сильно залежить смак кінцевого блюда. Якщо ви візьмете менш гострий і солоний сорт, потрібно буде збільшити кількість солі.
    Розм'якшене масло змішайте з натертим сиром.
    Додайте борошно, молоко, розпушувач і сіль. Швидко замісіть тісто.
    Скачайте тісто в шар і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
    Охолоджене тісто розкачайте в пласт товщиною близько 5 мм і наріжте на вузькі смужки шириною 2 см і довжиною близько 15 см. Кожну смужку накрутіть на паличку чи олівець, а потім акуратно вийміть її.
    Розкладіть спіральки на листі, застеленому папером для випічки і поставте в розігріту до 200 градусів духовку.
    Випікайте близько 15 хвилин до золотистого кольору.

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 661 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0