Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Сирник Львівська пані з мармеладом


    Інгредієнти:

    Для сирної серединки:
    сир домашній - 500 г;
    цукор - 2 / 3 склянки;
    яйця - 3 шт. ;
    цедра лимона - 1 шт. ;
    крохмаль - 1 ст. л . ;
    мармелад
    Для штрейзеля :
    вершкове масло - 80 г ;
    цукор - 1 / 3 склянки;
    борошно - 2 / 3 склянки;
    какао - 2 ст. л .

     


    Спосіб приготування:

    1. Сир, цукор , яйця викласти в один посуд. Розтерти в однорідну, пишну, кремоподібну масу.
    2. Додати крохмаль, цедру лимона, ретельно змішати. Додати мармелад.
    3. Приготувати штрейзель: вершкове масло натерти на тертці. Додати до натертого масла борошно і цукор, руками перетерти в крихту. Додати какао, розтерти до однорідності.
    4. На дно форми для запікання викласти половину шоколадного штрейзеля, потім сирну масу з мармеладом, ретельно розрівняти лопаткою, щоб не було порожнеч.
    5. Накрити другою половиною штрейзеля .
    6. Випікати 45 хвилин при температурі 190 градусів. Готовий сирник піднімається вище форми і відстає від стінок. Його треба повністю остудити, не виймаючи з форми.
    7. Сирнику необхідно настоятися годин 5-6, він стає щільним.

     

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 759 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: