Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Спартак з масляним кремом та бананами

    Інгредєінти:

    готові коржі для спартака;
    банани:8-шт;
    шоколадна глазур:1-пакет;
    горіхи подрібнені
    Для крему:
    молоко:0,5-л;
    борошно:7-ч.л;
    цукор:1-стак;
    масло:450-г;
    сік з лимона або ваніль.

    Спосіб приготуваня:

    1. 0,3 л молоко прокипятити. В 200 г молока розвести борошно. Коли 0,3 л закипить - влити борошно з молоком та помішувати поки не загусне. Всипати цукор і добре розмішати. Масло розтерти і порційно додавати в охолоджену суміш. Добре збити міксреом. В кінці додати сік з лимона або ваніль. МОжна додавати какао - тоді вийде шоколадний крем.
    2. Коржі пермазувати кремом та перекладати порізаними бананами.
    3. Глазур приготувати згідно інструкції на пакетику. Полити нею торт та посипати його подрібненими горіхами.

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 694 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0