Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Тертий пиріг з полуницями

    Інгредієнти:

    Маргарин - 200г
    Цукор - 1 склянка
    Борошно - 1 склянка
    Яйце - 1 шт.
    Сода - п / ч ложки
    Сіль - щіпка
    Полуниці (небагато)

    Спосіб приготування:

    1. Яйце перемішати з цукром. Маргарин розтопити і перемішати разом з цукром і яйцем. Висипати борошно, додати соду і сіль, перемішати. Тісто виходить дуже еластичне.
    2. 1/4 частину тіста кладемо в морозилку. Решту тіста тонким шаром рівномірно руками розподіляємо по деку, вистелену папером та змащеним маслом. Зверху викладаємо полуниці. Дістаємо шматочок тіста з морозилки і тремо його на крупній тертці зверху.
    3. Випікаємо в духовці на 180 гр. до рум'яної скоринки 15-20 хв.

     

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 704 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: