Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Торт A la Rafaello

    Інгредієнти:

    Для коржів:
    4 яйця
    9 столових ложок цукру ( повних )
    9 столових ложок рослинної олії ( без запаху)
    1 пакетик розпушувача ( 12 гр)
    1 пакетик ванільного цукру ( 12 гр)
    1 столова ложка кокосової стружки
    9 столових ложок борошна ( повних )
    Для крему:
    125 гр. вершкового масла
    1 /2 банки згущеного молока
    200 мл . вершків для збивання

    Спосіб приготування:

    1. Готуємо тісто. Яйця збиваємо з цукром до білого кольору. Потім додаємо рослинну олію, розпушувач, ванільний цукор, кокосову стружку. Продовжуючи збивати, порційно додаємо борошно. Випікати в формі 24 см при 200 гр. близько півгодини (залежить від духовки). Остудити і розрізати по вздовж на дві або три частини.
    2. Готуємо крем. М'яке масло збити зі згущеним молоком, окремо збити вершки і змішати дві суміші в один, можна ще додати ложку кокосової стружки.
    3. Змастити кремом торт, обсипати кольоровою кокосовою стружкою. Дати просочитися пару годин і можна пити чай, але краще якщо постоїть довше, найсмачніше - на наступний день.

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 551 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: