Інгредієнти:
Для коржів:
4 яйця
9 столових ложок цукру ( повних )
9 столових ложок рослинної олії ( без запаху)
1 пакетик розпушувача ( 12 гр)
1 пакетик ванільного цукру ( 12 гр)
1 столова ложка кокосової стружки
9 столових ложок борошна ( повних )
Для крему:
125 гр. вершкового масла
1 /2 банки згущеного молока
200 мл . вершків для збивання
Спосіб приготування:
1. Готуємо тісто. Яйця збиваємо з цукром до білого кольору. Потім додаємо рослинну олію, розпушувач, ванільний цукор, кокосову стружку. Продовжуючи збивати, порційно додаємо борошно. Випікати в формі 24 см при 200 гр. близько півгодини (залежить від духовки). Остудити і розрізати по вздовж на дві або три частини.
2. Готуємо крем. М'яке масло збити зі згущеним молоком, окремо збити вершки і змішати дві суміші в один, можна ще додати ложку кокосової стружки.
3. Змастити кремом торт, обсипати кольоровою кокосовою стружкою. Дати просочитися пару годин і можна пити чай, але краще якщо постоїть довше, найсмачніше - на наступний день.

|