Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Торт Яблучна соната

    Інгредієнти:

    Для коржів:
    яйця:3-шт;
    цукор:1-стак;
    амоній:2-ст.л;
    маргарин розтоплений:2-ст.л;
    борошно:3-стак
    Для крему:
    терті яблука:1-кг;
    цукор:0,5-стак;
    сметана:1-стак;
    масло:100-г;
    пудинг вершковий:1-шт
    Для прикраси:
    корж:1-шт;
    апельсин:1-шт

    Спосіб приготування:

    1. Три яйця збити зі стаканом цукру з двома столовими ложками амонію та двома столовими ложками розтопленого маргарину. Додати борошно (поступово). Замісити тісто.
    2. Винести тісто на холод на 2 години.
    3. Розкачати 6 коржів тоненько.
    4. Деко перекласти папером для випічки, змащеним маслом. За допомогою скалки переносити на деко (дуже обережно). Випікати кожен корж на 180-200 градусів 15 хвилин. Коли коржі будуть готові, вони збільшаться у 3-4 рази.
    5. Готуємо крем. Яблука тушкувати одну годину з цукром та сметаною.
    6. Взяти пудинг, розвести молоком по інструкції. Розмішати з вершковим маслом (100г). Яблучний крем та пудинговий крем збиваємо разом.
    7. Перемазати охололі коржі (5) кремом, що вийшов. Боки та верх обмазати кремом теж.
    8. Прикрасити крихтою з 6-го коржа та апельсинами.

     

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 903 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: