Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    Торт Пяна вишня


    Інградієнти:

    Тісто:

    10 яєць,
    2,5ст. цукру,
    50гр. какао,
    0,5ст. борошна,
    1,5ст. крохмалу.
    Крем:
    50гр. какао,
    0,5ст.цукру,
    4ст.л. молока,
    1 яйце,
    600гр. масла,
    2,5 ст.цукру-пудри,
    0,5л вишень без кісточок,
    100гр. коньяку


    Спосіб приготування:

    Вишні залити коньяком і залишити настоюватись 1-2 доби.
    Тісто:
    Білки збити з цукром в круту піну, тоді додаємо по одному жовтки і легенько перемішуємо, далі крохмаль, борошно, какао. Все добре вимішати. Беремо круглу форму, застеляємо папером для випічки і змащуємо олією. Виливаємо тісто в форму і випікаємо 1 корж в попередньо розігрітій духовці до 180гр протягом 1год.
    Крем:
    Какао, цукор, молоко, яйце заварити до густоти сметани і дати охолонути. Масло і цукор-пудру збити міксером до однорідної маси, тоді додати заварний крем і все добре збити.
    Корж, коли вистигне, розрізати на 2-а одинакові коржі. З кожного коржа вибираємо середину так, щоб получилося дві коробочки. Крем розділити на три частини.Однією частиною обмазуємо внутрішні стінки коробочок. Вишні відцідити і додати до обох частин крему. Ще одну частину крему вимішуємо з мякотю, вибраною з коржів і цією сумішшю наповнюємо коробочки. Нижній корж змащуємо кремом, що залишився і накриваємо другим коржом так, щоб утворилась коробочка. Можна залишити трошки крему з першої частини для обмазування бокової стінки торта. Прикрасити за смаком.


     

    Категорія: Десерти та випічки | Додав: slav4uk (11.04.2014)
    Переглядів: 789 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: