Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
Червона риба з ікрою та вершковим соусом
Склад: 250г. сьомги; 8г. оливкової олії; 63г. холодної кип'яченої води; 20г лимонного соку; 3г солі; 5г. сушеного базиліку; 5г. сушеного чебрецю; 12г. свіжого фенхелю; 10г. свіжого базиліку; 10г. зелені кропу; 0.01г. чорного меленого перцю;
Склад на соус: 100г. жирних вершків; 20г. лимонного соку; 15г. сухого білого вина; 12г червоної ікри; 25г. майонезу; 0.7г. солі; 0.05г. чорного меленого перцю.
Приготування: Рибу помийте, скропіть лимонним соком, а тоді промочіть паперовою серветкою, щоб забрати зайву рідину. Візьміть усі сухі трави, змішайте разом із сіллю та перцем і натріть цією сумішшю рибу. Загорніть у фольгу чи харчову плівку і залиште на 2 годині в холодильнику. Печіть у фользі при температурі 160 градусів 30 хвилин у духовці. Далі вийміть рибу, розгорніть фольгу, обкладіть рибу свіжими травами, знову загорніть і печіть ще 5 хвилин. Вийміть з духовки і залиште ще на 5 хвилин у фользі, щоб добре риба посякнула ароматом трав. Приготуйте соус. Майонез збийте з вершками, додайте лимонний сік. Закип'ятіть вино і влийте в нього збитий майонез із вершками. Поставте посудину із сумішшю на водяну баню і варіть, помішуючи, доки не загусне, посоліть і поперчіть. Охолодіть соус до температури приблизно 40 градусів і додайте червону ікру. Подавайте рибу, поливши соусом або налийте соус в окрему посудину
|
Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (11.01.2013)
|
Переглядів: 1564
| Рейтинг: 0.0/0 |
|