Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Червона риба з ікрою та вершковим соусом
    Склад:
    250г. сьомги;
    8г. оливкової олії;
    63г. холодної кип'яченої води;
    20г лимонного соку;
    3г солі;
    5г. сушеного базиліку;
    5г. сушеного чебрецю;
    12г. свіжого фенхелю;
    10г. свіжого базиліку;
    10г. зелені кропу;
    0.01г. чорного меленого перцю;

    Склад на соус:
    100г. жирних вершків;
    20г. лимонного соку;
    15г. сухого білого вина;
    12г червоної ікри;
    25г. майонезу;
    0.7г. солі;
    0.05г. чорного меленого перцю.

    Приготування:
       Рибу помийте, скропіть лимонним соком, а тоді промочіть паперовою серветкою, щоб забрати зайву рідину. Візьміть усі сухі трави, змішайте разом із сіллю та перцем і натріть цією сумішшю рибу. Загорніть у фольгу чи харчову плівку і залиште на 2 годині в холодильнику. Печіть у фользі при температурі 160 градусів 30 хвилин у духовці. Далі вийміть рибу, розгорніть фольгу, обкладіть рибу свіжими травами, знову загорніть і печіть ще 5 хвилин. Вийміть з духовки і залиште ще на 5 хвилин у фользі, щоб добре риба посякнула ароматом трав.
       Приготуйте соус. Майонез збийте з вершками, додайте лимонний сік. Закип'ятіть вино і влийте в нього збитий майонез із вершками. Поставте посудину із сумішшю на водяну баню і варіть, помішуючи, доки не загусне, посоліть і поперчіть. Охолодіть соус до температури приблизно 40 градусів і додайте червону ікру. Подавайте рибу, поливши соусом або налийте соус в окрему посудину
    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (11.01.2013)
    Переглядів: 1564 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0