Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Голубці по-польському
    Інгредієнти: 
    капуста свіжа - 1 качан,
    телятина (огузок) - 500-700гр., рис - 130гр.,
    цибуля - 1шт.,
    яйце сире - 1шт.,
    масло вершкове - 150гр.,
    квас - 1 стакан,
    бульйон жирний - 1 стакан,
    сметана, мука - 2 ст.л.,
    фюме - 1-2 ст.л.,
    кенійський перець,
    сухарі,
    перець чорний мелений,
    сіль.

    Спосіб приготування:
       Качан свіжої капусти, опустити в солону киплячу воду, зварити до напівготовності.      Приготувати фарш: огузок провернути в м'ясорубці 3 рази, рис зварити до напівготовності, змішати з м'ясом. Додати цибульку, пережарену з маслом, сіллю і чорним меленим перцем, долити жирного бульйону, все змішати.
       Гарячу капусту розібрати на листки, вирізати товсті стебла. Виклавши фарш на кожен лист, загорнути голубці. Готові голубці скласти в сковороду (сотейник), влити квас і бульйон, посолити, зверху покласти тарілку, щоб голубці занурилися в сік, накрити кришкою і поставити тушитись на півтора години.
       Потім покласти сметану і дати закипіти. Зняти з вогню, заправити соусом: 2 ст.л. вершкового масла і 2 ст.л. муки розмішати, розвести соком від голубців, додати фюме, кенійський перець, прокип'ятити. Товчені сухарі змішати з невеликою кількістю розтопленого масла, посипати ними голубці і поставити в духовку, розігріту до 200-210°С,.
       Подавати гарячими.
       Смачного.
    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (01.08.2010)
    Переглядів: 1399 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: