Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Гомілка, запечена в пиві.
    Склад:
       Гомілка (1.5 - кг.)
       Спеції до грилю;
       Сухий часник або часникова сіль;
       Кмин;
       1 склянка пива;
       1 склянка води.

    Приготування:
       Гомілку натерти спеціями, поставити в холодильник на добу.
       Гомілку покласти в гусятницю, залити пивом та водою, закіпати на малоу вогні під накривкою 1,5-2 години.
       Потім зняти накривку й запікати ще годину. Увесь цей час м'ясо слід перевертати й поливати соусом. Подавати з вареною цілою картоплею або свіжим хлібом і пивом.

    Секрет:
       У жодному випадку гомілку не можна солити! Пиво треба обов'язково розводити водою, бо в процесі закіпання воно має здатність карамелізуватися, тоді може утворитися густий, тягучий і несмачний соус.
    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (11.09.2010)
    Переглядів: 2329 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 1.0/1
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: