Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Картопляні галушки
    Склад:
       1 кг картоплі;
       300г борошна;
       Сіль;
       100г сала.

    Приготування:
       Картоплю обібрати, натерти на дрібній тертці, всипати борошно, посолити. Замісити тісто. У великому баняку закип'ятити воду, посолити. Невеличкі порції тіста обкачувати в борошні й швиденько кидати в окріп. Варити кілька хвилин після спливання. Сало покраяти на дрібні шматочки, стопити на пательні, додати цибулю й підсмажити до золотистого кольору.
       Галушки вийняти шумівкою й полити шкварками з цибулею.

    Секрет:
       Цю страву можна подати і як першу. У цьому випадку готові галушки варять у меншій кількості води і готові не виймають з окропу, а присмачують зупу шкварками з цибулею.
    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (11.09.2010)
    Переглядів: 916 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: