Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Кишка
    Склад:
       0,5л свинячої крові;
       0,5л гречки;
       150г смальцю;
       10м кишки;
       8 цибулин;
       2 зубчики часнику;
       Сіль;
       Перець;
       Олія;
       Спирт.

    Приготування:
       Перебрану і помиту гречку засипаю в 1 л посоленого окропу, 3 хвилини кип'ячу, накриваю кришкою, зверху утеплюю.
       Кишку мию і двох-трьох водах, потім залишаю у теплій воді на кілька хвилин, щоб відійшла. Цибюлю січу, пасерую на смальці, мелю на м'ясорубці.
       Кров перетираю через сито, щоб не було грудок.
       у холодну гречку вливаю кров, додаю меленої цибулі, перцю, солі, натертого на середній тертці часнику. Трубку на ковбасу зміщую олією, натягую кишку і наповнюю масою. Через кожні 10 см перев'язу. нитками. Кожну ковбаску двічі проколюю. Цілу перев'язану кишку вкидаю у солений окріп. Чекаю, поки спливе, і варю на малому вогні 10 хвилин.
       Потім розтоплюю на мательні смалець і печу на ньому кишку з обох боків до хрумкої шкірочки.
       Перед подачею на стіл поливаю смальцем зі шкварками, а також поливкою: часник, розтертий з олією і ложкою води. Зверху, якщо є бажання, кишку можна полити спиртом і запалити.
    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (27.08.2010)
    Переглядів: 984 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: