Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Котлетки з грибами


    Інгредієнти:

    фарш:700-г;
    яйця:1-шт;
    цибуля:1-шт;
    батон:0,25-шт;
    сіль;
    перець;
    часник:2-шт;
    сухарі:100-г;
    печериці:200-г;
    циблуя:0,5-шт;
    олія:2-ч.л
    Спосіб приготування:

    1. Хліб замочити в холодній воді.
    2. Цибулю порізати кубиками і обсмажити в олії.
    3. До фаршу додати яйце, охолоджену цибулю, сіль, перець, вичавлений часник та відтиснений хліб. Добре вимішати.
    4. Дрібно порізати гриби, висипати їх на сковорідку, влити олію і протушкувати 10 хвилин. Додати порізану цибулю і тушкувати ще 10 хвилин.
    5. З фаршу формувати коржики, на них класти начинку та формувати котлетки.
    6. Кожну котлетку обвалюємо в сухарях і смажимо до готовності.

    Смачного!

    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 578 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0