Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Курячі крильця з яблуками в клярі

    Інгредієнти:

    крильця;
    яблука;
    сіль;
    перець;
    трави;
    яйце:1-шт;
    вода:3-ст.л;
    боршно;
    гашена сода:0,25-ч.л
    Спосіб приготування:

    1. Крильця розділити на частини. Посолити, поперчити, додати пряні трави.
    2. Приготуваи кляр - змішати яйце, воду, додати борошно (скліьки візьме, щоб за консистенцією стало як густа сметана). Все добре вимішати. Додати гашену соду.
    3. Яблука почистити та порізати скибочки.
    4. Намариновані крильця вмочаємо в кляр і обсмажуємо в великій кількості жиру. Крильця повинні бути повністю покриті жиром.
    5. Яблука вомчаємо в кляр і також обсмажуємо.

    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 648 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0