Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Лазанья з курячою грудкою і сиром

    На 8 порцій знадобиться:

    Макаронні вироби лазаньї - 230г;
    Ріпчасту цибулю - 2шт (200г);
    Куряче філе - 700-800г;
    Шампіньйони - 300г;
    Томатна паста - 150-200г;
    Петрушка;
    Базилік;
    Сухий базилік;
    Знежирений сир - 400г;
    Сир Пармезан (або будь-який інший твердий сир) - 100г;
    Сир Моцарела - 150-200г;
    Куряче яйце - 1шт (60г);
    Сіль - за смаком;
    Чорний мелений перець - за смаком;

    Оливкова або соняшникова олія - ​​1 столова ложка (15г);
    Форма - я використовувала форму розміром 30х21см і висотою 5 см;
    Фольга.


    Рецепт приготування: Ріжемо печериці на четвертинки, курячу грудку і цибулю нарізаємо мелко.На сковороді розігріваємо оливкову олію. Додаємо цибулю і пассівіруем до золотистого кольору. Додаємо печериці і тушкуємо 7-10 хвилин. Додаємо курячу грудку. Солимо, перчимо, посипаємо сушеним базиліком. Готуємо, поки куряча грудка не стане білою. Потім, додаємо томатну пасту. Перемішуємо і додаємо січену петрушку, сіль і цукор за смаком. Тушкуємо 10-15 хвилин на слабкому огне.За цей час готуємо сирний соус. Сир перемішуємо виделкою, додаємо пармезан, зелень (базилік і петрушка), солимо і перчимо. Перемішуємо. Потім, додаємо яйце - перемешіваем.Теперь беремо форму і починаємо викладати все по верствам. 1 шар - 1/4 м'ясного соуса.2 шар - викладаємо макаронні вироби (тільки перед цим, приготуйте макарони, як вказано на упаковці) .3 шар - 1/3 сирного соуса.4 шар - 1/3 сиру Моцарела (я нарізаю його тоненькими кружальцями). В такій послідовності повторюємо ще два рази. (Тобто 5 шар - 1/4 м'ясного соусу, 6 шар - 1/3 макаронних виробів лазанья, 7 шар - 1/3 сирного соусу, 8 шар - 1/3 сиру Моцарела, 9 шар 1/4 м'ясного соусу, 10 шар - 1/3 макаронних виробів Лазанья, 11 шар - 1/3 сирного соусу, 12 шар 1/3 сиру Моцарелла). Завершальним шаром буде 13 1/4 м'ясного соусу. А зверху посипаємо 50г тертого пармезану: Накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту духовку до 200С градусів на 30 хвилин. Через 30 хвилин знімаємо фольгу і випікаємо ще 10 мінут. Смачного!

    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 775 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0