Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Оселедці, мариновані з яблуками.
    Склад(на 2 великі гарні оселедці):
      2 квасні яблука;
      Сік з 1 цитрини;
      2 малі цибулини;
      Півсклянки олії;
      По 1 столовій ложці капарців та гірчиці;
      Півсклянки сухого білого вина;
      Лаврові листочки;
      Чорний та духмяний перець;
      Цукор.

    Приготування:
      Добре вимочені оселедці чистимо від шкіри та кісток, ділимо кожне філе на 3-4 частинки. Тим часом з'єднуємо олію з гірчицею, капарцями, дрібно порізаними яблуками і цибулею, приправляємо цукром. До скляного слоїка викладаємо шарами оселедці, пересипаючи кожен подрібненими лавровими листочками, горошинами перцю. Оселедці заливаємо приготованою раніше заправою. В кінці заливаємо вином, змішаним із цитриновим соком. Маринуємо у холодильнику 2-3 дні. Подаємо, прикрасивши маслинками та зеленню петрушки.
      
    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (26.08.2010)
    Переглядів: 1101 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: