Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Печінка з птиці з яблуками.
    Склад:
      400г печінки курячої(але не бройлера), качиної або гусячої;
      2 великі яблука;
      2 цибулини;
      Смалець;
      Зелень петрушки;
      Майоран;
      Кілька ягід ялівцю;
      Перець.

    Приготування:
      Цибулю порізати кружальцями, яблука - великими кубиками. Цибулю підсмажити на смальці до склистості, додати яблука і тушкувати разом 4-5 хвилин. Посипати майораном, сіллю, перцем та розчавленими ягодами ялівцю. Тримати в теплі.
      Печінку помити, осушити й розрізати навпіл. Смажити на смальці по 3-4 хвилини з кожного боку. Присмачити перцем, ялівцем та сіллю, вимішати обережно з тушкованими яблуками і цибулею, якусь хвилю прогріти усе на малому вогні, викласти в полумисок.
    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (26.08.2010)
    Переглядів: 1479 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: