Склад: 400г печінки курячої(але не бройлера), качиної або гусячої; 2 великі яблука; 2 цибулини; Смалець; Зелень петрушки; Майоран; Кілька ягід ялівцю; Перець.
Приготування: Цибулю порізати кружальцями, яблука - великими кубиками. Цибулю підсмажити на смальці до склистості, додати яблука і тушкувати разом 4-5 хвилин. Посипати майораном, сіллю, перцем та розчавленими ягодами ялівцю. Тримати в теплі. Печінку помити, осушити й розрізати навпіл. Смажити на смальці по 3-4 хвилини з кожного боку. Присмачити перцем, ялівцем та сіллю, вимішати обережно з тушкованими яблуками і цибулею, якусь хвилю прогріти усе на малому вогні, викласти в полумисок.
|