Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Шаурма по-домашньому
    Склад:
      1 арм'янський лаваш.
      150 гр курячого філе;
      1 помідор;
      50 г корейської моркви;
      100 г печериць;
      Зелень;
      майонез;
      кетчуп;
      гірчиця;
      1 пластинка сиру;

    Спосіб приготування:
       Лаваш змазати майонезом, кетчупом, гірчицею.
    По середині лаваша (трошки ближче до краю) виложити: порізане маленькими кусочка і обсмажене куряче філе, гриби, кружочки помідорів, моркву, сир, дрібну порізану зелень
       Завернути, підігнути два края до центру лаваша, а потім, починаючи зі сторони де начинка - завернути рулетом.
    Після цього легенько обжарити лаваш на сухій сковороді з двох сторін.
    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (25.08.2010)
    Переглядів: 1160 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: