Склад: 700г свинини; 5-6 картоплин, зварених у лушпинні; 2 сирі моркви; 2 цибулини; 2 сирі буряки; 200г твердого сиру; 2-3 зубчики часнику; Майонез; Сіль; Перець.
Приготування: Нарізати м'ясо на порціїї і відбити як відбивні. Посолити, поперчити, намастити товченим часником, відставити на 15 хв. За цей час обібрати сирий буряк і порізати його на кружальця. Викласти буряк у глибоку бритванку. Зверху на нього викласти м'ясо. На м'ясо - порізану на кружальця цибулю. Потім потерти на грубій тертці варену бульбу. На бульбу потерти моркву. Поверх моркви зробити сіточку з майонезу і засипати все тертим сиром. Поставити в розігріту духовку.
Секрет: Аби м'ясо було соковитим і м'яким, треба його відбиті шматочки замаринувати в гірчиці й поставити на ніч у холодильник.
|