Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Свинина "під шубою"
    Склад:
       700г свинини;
       5-6 картоплин, зварених у лушпинні;
       2 сирі моркви;
       2 цибулини;
       2 сирі буряки;
       200г твердого сиру;
       2-3 зубчики часнику;
       Майонез;
       Сіль;
       Перець.

    Приготування:
       Нарізати м'ясо на порціїї і відбити як відбивні. Посолити, поперчити, намастити товченим часником, відставити на 15 хв. За цей час обібрати сирий буряк і порізати його на кружальця. Викласти буряк у глибоку бритванку. Зверху на нього викласти м'ясо. На м'ясо - порізану на кружальця цибулю. Потім потерти на грубій тертці варену бульбу. На бульбу потерти моркву. Поверх моркви зробити сіточку з майонезу і засипати все тертим сиром. Поставити в розігріту духовку.

    Секрет:
       Аби м'ясо було соковитим і м'яким, треба його відбиті шматочки замаринувати в гірчиці й поставити на ніч у холодильник.

    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (11.09.2010)
    Переглядів: 1055 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: