Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Відбивна з помідорами і сиром
    Склад:
       800г свинячої вирізки;
       200г твердого сиру;
       2-3 помідори;
       Олія для смаження;
       Сіль;
       Перець;
       Майонез.

    Приготування:
       М'ясо нарізати на порції, відбити, посолити, поперчити. Дати постояти 15 хвилин. Кожну відбивну обкачати в борошні, потім у збитому яйці. Посмажити до готовності. Готові відбивні викласти на бритванку. Зверху на м'ясо покласти порізати на кружальця помідори. На помідори намастити трохи майонезу. Зверху притрусити відбивні тертим сиром і поставити в духовку на 10 хвилин.

    Секрет:
       Відбивні будуть смачнішими, якщо до збитого яйця для обкачування додати дрібно посіченої цибулі.
    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (11.09.2010)
    Переглядів: 4466 | Рейтинг: 2.3/3
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: