Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Перші страви

    Картопляний суп з квасолею

    Склад:

    200 г картоплі
    100 г бобів (квасоля, горох)
    2 морква
    1 корінь петрушки
    1 цибулина
    2 ст. л. вершкового масла, сіль

    Приготування:

    Квасолю промити, залити холодною водою (250 г) і в закритому посуді поступово нагрівати до кипіння (за цей час квасоля набубнявіє)
    Варити при слабкому кипінні приблизно годину.
    Моркву і петрушку нарізати дрібними кубиками, цибулю подрібнити і все разом спассерувати з жиром.
    У підготовлену квасолю влити гарячий бульйон, покласти картоплю, пассеровані овочі, і варити 15-20 хвилин.
    За 5 хвилин до закінчення варіння суп посолити.

    Категорія: Перші страви | Додав: slav4uk (19.03.2011)
    Переглядів: 1448 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: