Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Перші страви

    Куліш

    Склад:

    1 стегенце куряче (в мене був шматочок телятини)
    4-5 картоплин
    2 морквини
    2 цибулини
    150 г пшона
    2 яйця
    сало - маленький шматочок або інший жир 1-2ст. л.

    Приготування:

    Зварити бульйон, вийняти м'ясо, розділити на маленькі шматочки і відправити назад. Посолити за смаком. Картоплю ріжемо кубиками і кидаємо в киплячий бульйон. Поки картопля вариться, робимо засмажку. На салі або на іншому жирі підсмажуємо натерту моркву і дрібно нарізану цибулю. Пшоно промиваємо і засипаємо в каструлю. Потім додаємо туди засмажку і варимо до готовності пшона. Коли все готово, беремо 2 яйця, розбиваємо їх у мисочку, розбовтуємо виделкою і виливаємо тоненькою цівкою в киплячий суп. Все. Якщо є копченості, їх можна трохи додати. У цей суп вони добре підходять. І зелень не завадить.

    Категорія: Перші страви | Додав: slav4uk (19.03.2011)
    Переглядів: 1751 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: