Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Перші страви

    Овочева зупка
    Склад:
      2 морквини;
      2 корені петрушки;
      Корінь селери;
      Цибулина;
      Помідор;
      50 г олії або масла;
      Зубчик часнику;
      1 л води;
      Зелень петрушки;
      Сіль до смаку.

    Приготування:
      Обібрані й помиті овочі дрібно накраюють і 10 хв тушкують в олії або маслі. Потім заливають холодною водою і варять на повільному вогні 1 год., доки половина води не википить. Готовий бульйон солять і проціджують крізь сито. У тарілку викладують варені овочі, заливають бульйоном, посипають дрібно посіченою зеленню петрушки.
    Категорія: Перші страви | Додав: slav4uk (25.08.2010)
    Переглядів: 1455 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: