Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Перші страви

    Сирна зупа
    Склад:
       3 плавлені сирки "Дружба";
       400г шампіньйонів;
       1 велика цибулина;
       3 середні морквини;
       5-6 картоплин;
       Сіль;
       Перець;
       Лавровий лист;
       Зелень.

    Приготування:
       У 3 літри холодної води додати потерті на грубій тертці сирки і порізану цибулину. Коли сирок розвариться і вода закипить, додати покраяної картоплі. Поки все це закипає, на сковороді тушкуємо натерті на грубій тертці моркву. Якщо морква готова, додайте порізані печериці й тушкуйте все разом на невеликому вогні 20 хвилин.
       Після того, як звариться картопля і стушкуються печериці з морквою, з'єднайте все разом, посоліть, поперчіть, додайте 2 лаврових листки і потримайте на вогні 2-3 хвилини. Перед подачею притрусіть зеленню.

    Секрет:
       Плавлені сирки обов'язково повинні бути свіжими.
    Категорія: Перші страви | Додав: slav4uk (11.09.2010)
    Переглядів: 2890 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: