Склад: 3 плавлені сирки "Дружба"; 400г шампіньйонів; 1 велика цибулина; 3 середні морквини; 5-6 картоплин; Сіль; Перець; Лавровий лист; Зелень.
Приготування: У 3 літри холодної води додати потерті на грубій тертці сирки і порізану цибулину. Коли сирок розвариться і вода закипить, додати покраяної картоплі. Поки все це закипає, на сковороді тушкуємо натерті на грубій тертці моркву. Якщо морква готова, додайте порізані печериці й тушкуйте все разом на невеликому вогні 20 хвилин. Після того, як звариться картопля і стушкуються печериці з морквою, з'єднайте все разом, посоліть, поперчіть, додайте 2 лаврових листки і потримайте на вогні 2-3 хвилини. Перед подачею притрусіть зеленню.
Секрет: Плавлені сирки обов'язково повинні бути свіжими.
|