Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Перші страви

    Солянка з грибами

    Інгредієнти:
        білокачанна капуста - 1,5 кг,
        морква - 0,5 кг,
        цибуля - 300 г,
        лісові гриби - 450-500 г,
        томатний соус - 200 мл,
        олія - 180 мл,
        сіль - 1,25 ст. ложки,
        цукор - 2,5 ст. ложки,
        оцет (9 %) - 2 ст. ложки,
        чорний мелений перець і лавровий лист за смаком.

    Спосіб приготування:
        Гриби почистіть, помийте, поріжте і викладіть в чашу мультиварки. Залийте 3 мультистаканами води і готуйте в режимі “мультиповар” при температурі 150 °С 15 хвилин. Гриби відкиньте на друшляк.
        Наріжте капусту. Моркву потріть на крупній тертці. Додайте сіль і цукор. Памніть руками.
        Порізану цибулю обсмажте на олії до золотистого кольору в режимі “смаження”. Додайте капусту і гриби. Перемішайте і готуйте в режимі “мультиповар” 40 хвилин при температура 130 °С. Потім додайте томатний соус і перець. Перемішайте і готуйте в режимі “мультиповар” 30 хвилин при 100 °С. За 5-7 хвилин до готовності додайте оцет і перемішайте.
        Готову солянку розкладіть в стерилізовані банки, закрийте кришками і закутайте в ковдру до повного охолодження.

     

    Категорія: Перші страви | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 605 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0