Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Перші страви

    Суп з фрикадельками

    Інградієнти:

    цвітна капуста:1-качан
    морква:1-шт
    картполя:4-шт
    цибуля:2-шт
    помідори:2-шт
    яйця:1-шт
    фарш змішаний:500-г
    зелень
    приправи за смаком

    Спосіб приготування:

    1. Для початку приготуємо продукти для смачного супу з фрикадельками!
    2. Поставимо каструльку на вогонь.
    3. Насипаємо туди ложечку солі.
    4. І лавровий перець.
    5. І перець горошком.
    6. Почистимо картоплю і поріжемо кубиками.
    7. Поріжемо цибулю.
    8. Одну порізану цибулину додамо у фарш, туди ж розбиваємо яйце. Додаємо спеції. Перемішуємо.
    9. Наливаємо в сковорідку трохи олії і підсмажуємо другу цибулину.
    10. Морквину тремо на крупній тертці і додаємо до цибулі.
    11. Як тільки вода закипить, покладемо туди нашу картопельку.
    12. В цей час нам потрібно зняти шкірку з помідорів і дрібно їх порізати. Є маленький секрет, щоб шкірка добре знімалася, потрібно покласти їх в киплячу воду на півтори-дві хвилинки. Ось і вся таємниця. В нашому випадку, помідори ми помили, так що можна їх опустити прямо в каструлю.
    13. Очищені і порізані помідори додамо до моркви і цибулі.
    14. З нашого фаршу формуємо в руках невеликі грудочки - наші майбутні фрикадельки і обережно опускаємо їх у каструлю.
    15. Через 5-10 хвилин додаємо розібрану на суцвіття цвітну капусту. В суп кидати її стільки - скільки захочеться. До речі порада - її завжди можна замінити звичайною білокочанною.
    16. Ще через 5 хвилин додати туди цибулю, моркву та помідори зі сковорідки.
    17. І через 10 хвилинок чудовий супчик готовий! Розлити в тарілочки, прикрасити свіжою зеленню та подавати!
    18. Є ще варіант - додати майонезу або сметанки, смак стане трохи ніжнішим.

    Категорія: Перші страви | Додав: slav4uk (10.04.2014)
    Переглядів: 672 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: