Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Перші страви

    Суп з огірків.
    Склад:
      Свіжий огірок середнього розміру;
      Столова ложка сметани;
      50г томатного соку;
      Дрібка чорного меленого перцю;
      Сіль до смаку.

    Приготування:
      Огірок оббирають, виймають середину, краять на кубики і варять у невеликій кількості води, доки він не зм'якне. Потім заливають гарячою водою, кип'ятять, додають усі вказані складники. Перед вживанням остуджують в холодильнику.
    Категорія: Перші страви | Додав: slav4uk (26.08.2010)
    Переглядів: 1515 | Рейтинг: 1.0/1
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: