Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Буряк по-корейськи

    Інгредієнти:
        буряк - 0,5 кг,
        часник - 3-4 зубці,
        яблучний оцет - 3-4 ст. ложки,
        олія - 1/3 склянки,
        коріандр - 1 ч. ложка,
        сіль і чорний мелений перець за смаком.


    Спосіб приготування:
        Буряк потріть на тертці для корейської моркви.
        Додайте сіль, перець, коріандр, оцет, часник, пропущений через прес, перемішайте.
        Буряк в мисці поставте на водяну баню на 15-20 хвилин, періодично помішуйте.
        Полийте буряк ретельно розігрітою олією, перемішайте.
        Поставте буряк на ніч у холодильник.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (17.10.2014)
    Переглядів: 748 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0