Інгредієнти:
болгарський перець (червоний) - 1,5 кг,
помідори - 700 г,
опеньки (варені) - 0,5 л,
оцтова есенція - 1 ч. ложка,
цукор - 0,5 склянки,
сіль - 1 ст. ложка,
чорний мелений перець за смаком,
олія - 0,5 склянки.
Спосіб приготування:
Болгарський перець почистіть, вимийте, поріжте соломкою. Помідори поріжте кубиками.
У каструлю покладіть нарізаний болгарський перець і помідорову масу. Додайте сіль, цукор, олію. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, варіть 20 хвилин.
Додайте варені гриби і чорний мелений перець, варіть ще 20 хвилин. За 3 хвилини до готовності додайте оцтову есенцію.
Гаряче лечо розкладіть в стерилізовані банки. Закатайте стерилізованими металевими кришками. Банки переверніть, закутайте у ковдру до повного охолодження.

|