Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Лечо з опеньками

    Інгредієнти:
        болгарський перець (червоний) - 1,5 кг,
        помідори - 700 г,
        опеньки (варені) - 0,5 л,
        оцтова есенція - 1 ч. ложка,
        цукор - 0,5 склянки,
        сіль - 1 ст. ложка,
        чорний мелений перець за смаком,
        олія - 0,5 склянки.

    Спосіб приготування:
        Болгарський перець почистіть, вимийте, поріжте соломкою. Помідори поріжте кубиками.
        У каструлю покладіть нарізаний болгарський перець і помідорову масу. Додайте сіль, цукор, олію. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, варіть 20 хвилин.
        Додайте варені гриби і чорний мелений перець, варіть ще 20 хвилин. За 3 хвилини до готовності додайте оцтову есенцію.
        Гаряче лечо розкладіть в стерилізовані банки. Закатайте стерилізованими металевими кришками. Банки переверніть, закутайте у ковдру до повного охолодження.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 667 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0